Prinssi Harry vitsaili kohukuvistaan

Britannian prinssi Harry on ottanut alastonkuvistaan nousseen kohun huumorilla. Hän esiintyi eilen ensimmäistä kertaa julkisuudessa kuvien vuotamisen jälkeen.

Prinssi puhui vakavasti sairaiden nuorten hyväksi järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Harry tunnusti, että on lähes mahdotonta kuvailla nuorten ja heidän hoitajiensa saavutuksia riittävästi.

– En kuitenkaan ole koskaan ollut ihan sieltä ujoimmasta päästä, joten yritän nyt sanoa jotakin, hän nauratti yleisöään.

Pikkupoika uhkasi vitsailla Harrylle

Kuusivuotias Alex Logan oli ITV Newsin mukaan ennen gaalaa uhannut sanoa prinssille: "Olen iloinen, että sinulla on vaatteet päälläsi, prinssi Harry".

Pojan äiti paljasti myöhemmin, että Harry oli tällöin sanonut hänen pojalleen: "Usko vain äitiäsi. Näytät siltä, että palat halusta päästä sanomaan jotain, mutta tottele häntä". "Kuulin, että olit toisessa ohjelmassa sanonut jotain hauskaa. Ei puhuta siitä täällä tänään", prinssi oli vielä lohkaissut pojalle.

Prinssi Harryn juhlimiskuvat Las Vegasista vuotivat nettiin elokuun loppupuolella. Kuningashuone myönsi nakukuvien olevan aitoja.

(MTV3 - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat