Prinssi Harry julkaisi yllättävän videon ja painavan viestin: "Elämä on muuttunut dramaattisesti"

6:37
Harry ja Meghan ovat lähteneet virallisesti hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Prinssi Harry julkaisi yllättävän videoviestin samana päivänä, kun Invictus Gamesin olisi ollut tarkoitus alkaa.

Lauantaina 9. toukokuuta prinssi Harry jakoi kotoaan käsin yllättävän videon, jossa hän kommentoi 

Vuoden 2020 Invictus Gamesin avajaisseremonia oli tarkoitus järjestää samana päivänä ja itse kisat käydä kuluvan viikon aikana Alankomaiden Haagissa. Kisoja kuitenkin siirrettiin koronaviruspandemian takia. 

Viestissään Harry osoitti tukensa kaikille poikkeuksellisessa tilanteessa ja kertoi, että oikeiden kisojen sijaan tulevalla viikolla tullaan järjestämään erilaisia virtuaalitapahtumia. Videollaan Harry kertoi tiedostavansa tilanteen olevan vaikea erittäin monille. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämä on muuttunut dramaattisesti meidän kaikkien kohdalla sen jälkeen, kun viimeksi olin Haagissa, mutta IG2020-tiimi on tehnyt uskomatonta työtä sopeutuakseen nopeasti tilanteeseen ja he valmistelevat kiireisinä suunnitelmia seuraavan vuoden varalle, Harry kertoi videollaan. 

– Vaikka emme voi olla fyysisesti yhdessä, olen todella iloinen, että tälle viikolle on suunniteltu runsaasti virtuaalisia aktiviteetteja ja kannustan teitä kaikkia osallistumaan mikäli vain pystytte, sillä sitä ei koskaan tiedä, se saattaa olla hauskaa sekä poikkeus normista. 

Harry kertoi viestissään, että tulevan viikon aikana voi kuulla virtuaalisesti monien Invictus-kilpailijoiden kokemuksista sekä sinnikkyydestä mielenterveyden haasteiden parissa.

– Se on jotain, mitä me kaikki voimme oppia. Samaa tietenkin voi sanoa ihmeellisistä terveydenalan ammattilaisistamme, jotka työskentelevät ahkerasti pitääkseen meidät kaikki turvassa. 

Invictus Games on prinssi Harryn vuonna 2014 perustama tapahtuma, jossa haavoittuneet sotilaat kilpailevat keskenään. Tapahtumalla levitetään tietoisuutta sotilaspalveluksessa haavoittuneista sekä tuetaan sotilaiden toipumista ja edistetään urheilun voimaa toipumisen keinona. 

Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan jättivät brittihovin kuninkaalliset velvollisuudet virallisesti taakseen maalis-huhtikuun vaihteessa. Tällä hetkellä pari totuttelee elämään Los Angelesissa, jonne he ovat asettumassa vuoden ikäisen Archie-poikansa kanssa.

Lähde: Express

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja