Mainos

Prinssi Charles arabimyönteinen

Britannian prinssi Charles suhtautuu avoimen myönteisesti palestiinalaisiin, kertoo lehtitieto.

Britannian kruununperillinen prinssi Charles otti tiistaina vastaan Yhdysvaltain presidenttiparin, kun se saapui ensimmäiselle viralliselle vierailulleen Britanniaan. Prinssi Charles ei sen sijaan ole vieraillut kuuteen vuoteen Yhdysvalloissa, ja syynä on prinssin avoimen myönteinen suhtautuminen palestiinalaisiin, kirjoitti brittilehti Guardian keskiviikkona.

Brittidiplomaatit ovat suositelleet, ettei prinssi Charles vierailisi Yhdysvalloissa, missä hänen suhtautumisensa Lähi-idän kriisiin saattaisi herättää hämmennystä. Asiasta kertoi henkilö, joka on osallistunut neuvotteluihin Charlesin ulkomaanmatkoista.

Nimettömänä esiintynyt henkilö sanoi, ettei prinssi Charles ole mitenkään salannut kriittistä suhtautumistaan Yhdysvaltain Lähi-idän politiikkaan.

- Hänen mielestään Yhdysvaltain Lähi-idän-politiikka on täysin mieletöntä. Hän on tuonut tämän täysin selvästi esiin useille henkilöille, myös ministereille ja suurlähettiläille.

Prinssin omat neuvonantajat ovat Guardianin mukaan suositelleet tälle vierailuja Yhdysvaltoihin, mutta ajatusta on vastustettu Britannian ulkoministeriössä ja maan Yhdysvaltain-edustustoissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.