Mainos

Prinsessa Victorialla syömishäiriö

Ruotsin kruununprinsesssa Victoria kärsii syömishäriöistä. Ruotsin kuningashuone vahvisti tänään jo pitkään julkisuudessa liikkuneet arvailut Victorian ongelmista. Kruununprinsessa on laihtunut silminnähden viime kuukausien aikana.

Hovin ilmoitus vahvistaa jo pitkään jatkuneet epäilyt prinsessan terveydentilasta. Viimeksi viime lauantaina lehdet julkaisivat kuvia langanlaihasta ja riutuneen näköisestä prinsessasta.
- Tiedän hänen stressaantuvan siitä, että hän on aina keskipisteessä ja on selvää, että juuri joukkotiedotusvälineet asettavat hänet keskipisteeseen, sanoi hovin tiedotuspäällikkö Elisabeth Tarras-Wahlberg. Hän kertoi prinsessan saavan hoitoa ongelmiinsa, mutta ei täsmentänyt millaista hoitoa. Tavallisimmat syömishäiriöt ovat anorexia ja bulimia.

Kuningas ja kuningatar ovat tietysti huolissaan tyttärestään ja antavat hänelle kaiken tukensa, hovin tiedottaja sanoi. Viime keväänä prinsessa Victoria opiskeli Ranskassa ja alkoi silloin laihduttaa. Sen jälkeen kilot ovat karisseet kovaa tahtia. Syksyllä Victorialla oli useita edustustehtäviä, jotka hän on mahdollisesti kokenut stressaavina. Joukkotiedotusvälineet ovat olleet koko ajan hänen kintereillään.

Ensi tiistaina Victoria toivottaa Venäjän presidentin Boris Jeltsinin tervetulleeksi Arlandan lentokentällä. Keväällä hovi on kuitenkin vähentänyt hänen edustustehtäviään. Victorialle halutaan antaa mahdollisuus opiskella kaikessa rauhassa yliopistossa.
(Reuters-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.