Prinsessa Diana oli ihastunut 80-luvun suosittuun laulajaan – artisti kutsui häntä rakkaakseen

Dianaa pidettiin aikansa tyyli-ikonina – tällaisessa tyylissä prinsessa riensi kuntosalille 2:14
Katso, millaisessa tyylissä Diana aikoinaan kävi kuntosalilla.

Prinsessa Dianan ja George Michaelin ystävyys kesti 12 vuotta.

On yleisesti tiedossa, ettei edesmenneen prinsessa Dianan avioliitto prinssi Charlesin kanssa ollut erityisen onnellinen. Näin ollen tuskin tulee yllätyksenä, että Dianan väitetään ihastuneen ystäväänsä poplaulaja George Michaeliin 1980-luvulla.

Kirjailija James Gavin on tutkinut laajasti Michaelin elämää 28. kesäkuuta ilmestyvää George Michael: A Life -elämäkertaa  varten. Kirjan mukaan Michael ja Diana olivat melko läheisiä ja jakoivat muun muassa saman elämäntilanteen siinä mielessä, että he molemmat astuivat julkisuuteen hyvin nuorina. He soittelivat toisilleen, vaihtoivat salaisuuksia, ja Michael kutsui Dianaa usein rakkaakseen.

Gavin kirjoitti Peoplelle, että Daily Mirrorin mukaan Diana myönsi aikoinaan, että piti Michaelia erittäin upeana. Michael kiitti tuolloin Dianaa julkisesti. Ja näin heidän 12 vuotta kestänyt ystävyytensä alkoi.

Heidän siteensä vahvistui, kun Michael esiintyi Concert of Hope -konsertissa kerätäkseen rahaa HIV:in ja AIDS:in ehkäisyyn maailman AIDS-päivänä 1. joulukuuta 1993. Diana oli katsomassa tuota konserttia.

Vielä heidän viimeisessä puhelussaan ennen Dianan kuolemaa 31. elokuuta 1997 Michael kutsui Dianaa rakkaakseen.

Gavinin romaanissa kerrotaan myös siitä, miten Michael pysyi uskollisena Dianalle ja hänen lapsilleen prinssi Williamille ja prinssi Harrylle. Itse asiassa Michael työskenteli väsymättä vuonna 2011 Williamin ja hänen morsiamensa Kate Middletonin häälahjan parissa. Artisti kompensoi tällä sitä, miten aikoinaan hylkäsi Williamin lapsuudenpyynnön. Tuo pyyntö oli, että William halusi Michaelin laulavan Elton Johnin kanssa joulujuhlissa, mutta Michael kieltäytyi.

Michael oli tunnettu WHAM!-popduoon kuulumisestaan. Artisti kuoli nuorena 53-vuotiaana kotonaan jouluaamuna 2016. Gavinin kirja George Michael: A Life julkaistaan ​​28. kesäkuuta 2022.

Lähde: Yahoo Life

Lue myös:

    Uusimmat