Mainos

Primakov: Hätätoimet käynnissä talouden vakauttamiseksi

Venäjän pääministeri Jevgeni Primakov kertoi tänä iltana, että hänen hallituksensa on ryhtynyt hätätoimiin palauttaakseen vakauden niin maan talouteen kuin venäläiseen yhteiskuntaankin.

Primakov puhui televisiossa vain muutamia tunteja ennen kuin miljoonien venäläisten odotettiin lähtevän kaduille osoittamaan mieltään. Primakov lupasi, että hallitus maksaa kaikki palkka- ja eläkerästit sekä myös sotilaiden palkat. Tärkeintä on Primakovin mukaan, että talouden rattaat saadaan taas pyörimään. Tämä edellyttää romahtaneen pankkijärjestelmän rakentamista uudelleen ja toimivan verojärjestelmän luomista. Primakov vakuutti, että ruokahuollon toimivuudella on hallituksen politiikassa keskeinen sija.

-Ymmärrän, että monilla niistä, jotka osoittavat huomenna mieltään, on syytä tyytymättömyyteen. Mutta vetoan kaikkiin, etteivät he keinuttaisi venettä, jossa olemme kaikki yhdessä - merenkäynti on tänä päivänä aivan liian kovaa, Primakov sanoi. -Venäjän kohdalla kriisistä nouseminen merkitsee rauhaa ja sopua, vakautta ja kuria, perustuslain ja lakien noudattamista, yhteisten etujen asettamista omien etujen edelle, hän jatkoi.
(STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.