Mainos

Presidenttipari lähtee kesänviettoon Kultarantaan

Presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi muuttavat perjantaina kesäksi Naantalin Kultarantaan. Takaisin Helsinkiin presidenttipari palaa vasta elokuussa.

Presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi siirtyvät jälleen kesänviettoon Naantalin Kultarantaan. Presidenttiparin kesäkausi alkaa perjantaina, jolloin Naantalin kaupunki järjestää perinteiseen tapaan tervetuloseremonian venesatamassa.

Presidenttiparin kesänviettoon kuuluu niin virallista kuin epävirallistakin ohjelmaa. Muun muassa EU:n huippukokous ja monet muut viralliset tapaamiset keskeyttävät presidentin kesänvieton Kultarannassa. Presidentin esittely järjestetään Kultarannassa tänä kesänä ainakin kahdesti.

Presidenttiparin kesä kuluu myös vierailuilla erilaisissa kesätapahtumissa. Halosella on ollut kesäisin tapana osallistua jollekin kuvataideleirille. Mahdollisia kesän taidesuunnitelmia ei kuitenkaan ole ainakaan vielä julkistettu. Halosen ja Arajärven tiedetään viihtyvän hyvin Kultarannassa, joten Helsinkiin he palaavat takaisin vasta elokuun puolessavälissä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.