Mainos

Presidenttiä loukannut bilejärjestäjä diskattiin

Suomen Paras Bilejärjestäjä 2009 –kisaan osallistunut ahvenanmaalainen bilejärjestäjä Karl Fagerström on kisan tuomariston tekemällä päätöksellä diskattu kisasta.

Kymmenen finalistin joukkoon Paras Bilejärjestäjä –kisassa päässyt Karl Fagerström lähetti sähköpostitse potentiaalisille bilettäjille ideoimastaan juhlasta mainoksen, jossa alastoman naisen ylävartaloon oli yhdistetty presidentti Tarja Halosen kasvot. Luonnollisesti mainos herätti niin pahennusta kuin kohuakin!

Fagerström pyysi vilpittömästi anteeksi ajattelematonta tempaustaan ja veti kohukuvan heti pois markkinointikampanjastaan.

Paras Bilejärjestäjä –kisan tuomaristo ja järjestelyorganisaatio teki eilen 5.2. päätöksen, jonka perusteella Karl Fagerström diskataan kisasta kiistattoman sääntörikkomuksen takia. Sääntöjen mukaan Fagerströmin olisi pitänyt etukäteen hyväksyttää kaikki mainos- ja markkinointimateriaali kisan järjestäjillä.

”Fagerströmin tempaus tuli meille täytenä yllätyksenä. Kilpailun säännöissä lukee, että niin bileiden idea ja toteutus kuin kaikki mainos- ja markkinointimateriaalikin on ehdottomasti hyväksytettävä meillä etukäteen. Fagerström kuitenkin käytti kyseistä kuvaa meidän tietämättä,” projektikoordinaattori Ida Lehtman Speed Promotionilta kertoo. ”Olemme kisan järjestäjinä erittäin pahoillamme tapahtuneesta, pyydämme presidentti Tarja Haloselta nöyrästi anteeksi ja vakuutamme, että mitään vastaavaa ei enää tapahdu.”

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.