Mainos

Niinistö kiertää Suomen maakunnat itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi – kesä menee tapahtumissa

Presidentti Sauli Niinistö nähdään kesällä monessa kulttuuri- ja urheiluriennossa. Hän jatkaa maakuntamatkojaan kesä- ja heinäkuussa Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa, kertoo presidentin kanslia.

Etelä-Pohjanmaalla presidentti osallistuu kesäkuussa muun muassa Mannerheim-oopperan ensi-iltaan Ilmajoen musiikkijuhlilla.

Kainuussa Niinistö on mukana Hossan kansallispuiston avajaisissa Suomussalmella kesäkuun puolivälissä. Sieltä Niinistö suuntaa Jukolan viestiin Joensuussa.

Heinäkuun puolella vuorossa on kansallislaji pesäpallo, jonka Itä-Länsi-otteluun Niinistö osallistuu Imatralla Etelä-Karjalassa.

Presidentti kiertää kaikki Suomen maakunnat itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Alkuvuonna hän kiersi muun muassa Lapissa, Pirkanmaalla ja Kymenlaaksossa.

Loppuvuoden reissut vievät Niinistön muun muassa Ahvenanmaalle, Keski-Suomeen, Uudellemaalle ja Pohjois-Pohjanmaalle, jossa vierailu päättää presidentillisen kiertueen. Oulussa pidetään itsenäisyyspäiväviikolla suorana televisioitava Suomi 100 -juhla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.