Mainos

Presidentinvaaleissa kampanjointi kiihtyy

Presidentinvaaleihin on aikaa tasan viikko, ja vaalikampanjointi käy nyt kiivaana. Ehdokkaita kiinnostavat erityisesti epävarmat äänestäjät, joita houkutellaan toritapahtumissa ja vaalitilaisuuksissa.

Arvojohtajan paikasta kilpailevat presidenttiehdokkaat tyrmäsivät tänään kukin vuorollaan aiemmin tällä viikolla julkisuuteen nousseen kuntakartan.

Tänään maakunnissa kiertäneet ehdokkaat voitelivat äänestäjiä kertomalla oman mielipiteensä siitä, miten julkisuuteen loppuviikosta pulpahtanut kuntakartta oli vain onneton luonnos ja pakkoliitoksetkin tympeä ajatus.

– Keskittämispolitiikka vastaan maakunnat. Voiko sorateiden varrella olla elämää? Minun mielestä voi olla, sanoo perussuomalaisten presidenttiehdokas Timo Soini.

– Suomessa yhdistetään kuntia vain, jos kuntalaiset niin haluaa, sanoo vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto.

Ehdokkaiden mielenkiinto kohdistuu nyt eritoten liikkuviin äänestäjiin, joita on arvioitu olevan lähes kolmannes äänioikeutetuista.

Moni ehdokas alkaakin viimeistään nyt muistutella äänestäjiä siitä, miksi kilpaveljen numero äänestyslipussa näyttäisi itse asiassa aika onnettomalta.

Katso Nina Rahkolan juttu ja Timo Haapalan kommentit Katsomo.fi:stä:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.