Mainos

Powell ja Arafat tapaavat huomenna

Palestiinalaisten johtaja tapaa sittenkin USA:n ulkoministerin. Yhdysvallat on vahvistanut, että Jasser Arafat ja Colin Powell tapaavat huomenna.

Palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin ja Yhdysvaltojen ulkoministerin Colin Powellin piti tavata tänään, mutta Yhdysvallat odotti Arafatilta terrorismin tuomitsevaa lausuntoa. Lausunto tuli päivällä, jossa Arafat tuomitsee terrorin viattomia sivullisia kohtaan. Powellin ja Arafatin on määrä keskustella siitä miten terrori saataisiin loppumaan ja neuvottelut taas käyntiin. Tapaaminen järjestetään aamupäiväpäivällä Ramallahissa.

Arafat taipui tuomitsemaan terrorin

Jasser Arafat tuomitsi terrorismin.

Palestiinalaisten johtaja Jasser Arafat tuomitsi tänään kaikki niin israelilaisten kuin palestiinalaistenkin terroritoimet, joiden kohteena ovat siviilit. -Presidentti Arafat ja palestiinalaisjohto tuomitsevat kaikki siviileihin kohdistuvat terroritoimet olivatpa niiden tekijöinä israelilaiset tai palestiinalaiset sekä terrorismin, harjoittivatpa sitä valtiot, ryhmät tai yksittäiset ihmiset, englanninkielisessä lausunnossa sanottiin. -Me torjumme sellaisen väkivallan ja terrorismin siviileitä vastaan, jolla pyritään poliittisten päämäärien saavuttamiseen, lausunto jatkui.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.