Povipommit aikovat laulaa yhdessä

Heidi Montag ja Katie Price haluaisivat tehdä yhdessä musiikkia. Parivaljakko sopii hyvin yhteen, sillä heitä yhdistävät ainakin lukuisat kauneusleikkaukset ja keskinkertainen laulutaito.

Heidi Montag kirjoitti Katie Pricen Twitter-sivulle ihailevan viestin. Nainen sanoi rakastavansa brittiläisen povipommin uutta biisiä Free To Love Again. Hänen mielestään parivaljakko pystyisi tekemään kaikkien aikojen seksikkäimmän musiikkivideon.

– Pidetään yhteyttä. Voimme tehdä todella paljon yhdessä, Price vastasi Montagin viestiin Twitterissä.

Naisten singlet eivät ole menestyneet hyvin. Katie Pricen Free To Love Again -single floppasi brittilistan sijalle 60. Heidi Montagin ensimmäinen levy Superficial myi ensimmäisenä myyntipäivänä vielä vähemmän kuin Pricen levy: ainoastaan 1 000 kappaletta. Montag on myös levyttänyt yhden kappaleen julkisuuskipeän ex-miehensä Spencer Prattin kanssa.

Sekä Price että Montag ovat saaneet kritiikkiä huonosta lauluäänestä. Naisten kappaleet kuulostavat äärimmilleen miksatuilta, joissa ääntä on muutettu paljon, jotta se kuulostaisi hyvältä.

Pricen Free To Love Again on kuin suoraan 90-luvulta. Brittikaunotar on myöntänyt, että tekee musiikkia omaksi ilokseen, eikä välitä huonosta menestyksestä. Hän on myös kertonut, ettei ole omasta mielestään maailman paras laulaja. Price on onneksi iskenyt kultasuoneen kirjoillaan, jotka myyvät erinomaisesti.

Kummatkin naiset rakastavat julkisuutta yli kaiken. Parivaljakon mahdolliset musiikkikuviot toisivat heidät jälleen hetkeksi parrasvaloihin. Erityisesti miehet olisivat varmasti näiden naisten keikoilla eturivissä hurraamassa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat