Mainos

Povipommilta ei heru sääliä petetyille vaimoille

Glamourmalli Jordan uskoo, että avioliitto jalkapalloilijan kanssa tarkoittaa takuuvarmasti pettämistä. Tähden mielestä vaimojen pitäisi vain hyväksyä se.

Brittijalkapalloilijat ovat viime aikoina tyrineet urakalla. Peter Crouch jäi kiinni petettyään mallikihlattuaan Abbey Clancya prostituoidun kanssa ja Wayne Rooneyn toilailut Coleen-vaimon ollessa raskaana ovat edelleen otsikoissa. Povipommi Jordan eli Katie Price ei tunne sääliä petettyjä vaimoja kohtaan.

– Jos menee naimisiin jalkapalloilijan kanssa, täytyy tietää, mihin on hankkiutumassa. Jalkapalloilijoiden kumppanit eivät voi olla yllättyneitä, kun heidän miehensä pettävät. Moni heistä esittääkin sokeaa, Jordanin kerrotaan sanoneen kavereilleen.

– Kyllä heidän täytyy tietää, mitä odottaa. Jalkapalloilijoiden puolisoilla on kaikki hoidossa, kun he menevät naimisiin rikkaan, kuuluisan miehen kanssa. Heidän ei enää koskaan tarvitse käydä töissä. Pettäminen kuuluu asiaan, joten en sääli heitä, kun se tapahtuu.

Coleen Rooneyn asemassa Jordan kuitenkin jättäisi miehensä.

– Jos voisin puhua Coleenin kanssa, käskisin häntä hankkimaan parhaan mahdollisen asianajajan, jättämään Waynen ja viemään kaiken. Hän on nuori ja voi aloittaa kaiken alusta niin kuin minä, sanoi Jordan, jonka suhde jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa päättyi tähden alkaessa odottaa esikoistaan, Harveyta.

Omalle kohdalleen Jordan ei salli pettämistä. Vapaaottelija Alex Reidin kanssa naimisiin mennyt Jordan pitääkin huolta, että mies tietää, miten käy, jos pettää.

– Minulla on ollut pettäviä poikaystäviä, mutta ei koskaan aviomiehiä. En koskaan antaisi anteeksi. Olen liian arvokas ja ansaitsen tulla kohdelluksi kuin prinsessa.

MTV3/Helmi

Lähde:closeronline.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.