Mainos

Potkut saanut poliisipäällikkö: Madeleine on kuollut

Kadonneen brittityttö Madeleine McCannin etsintöjä aiemmin johtanut portugalilainen ex-poliisipäällikkö uskoo, että Madeleine on kuollut.

Goncalo Amaral totesi Expresso-uutisten verkkosivuilla olevansa vakuuttunut siitä, ettei Madeleine ole enää elossa.

Amaral irtisanottiin lokakuussa poliisipiirin johtajan virasta sen jälkeen, kun hän syytti Britannian poliisia Madeleinen vanhempien Gerry ja Kate McCannin suojelemisesta. Amaralin mukaan McCannit levittivät julkisuuteen perättömiä huhuja tyttärensä kohtalosta.

- En väitä, että Britannian poliisi olisi ollut täysin vanhempien käskyvallan alla, mutta se joka tapauksessa vaikutti poliisin tutkintaan, sanoo Amaral.

Amaral luonnehtii saamiaan potkuja epäreiluiksi ja vaarallisiksi. Entisen poliisipäällikön odotetaan julkaisevan Madeleine-tapaukseen liittyvän kirjan elokuussa.

Portugalin poliisi ilmoitti tällä viikolla, että se on lopettanut tutkimukset Madeleine McCannin katoamistapauksessa. Poliisi luovutti tiistaina syyttäjäviranomaisille selontekonsa. Syyttäjät päättävät, ryhdytäänkö asiassa vielä uusiin toimiin.

Kolmevuotias Madeleine katosi hotellihuoneesta Algarvesta viime vuoden toukokuussa, kun hänen vanhempansa olivat syömässä päivällistä läheisessä ravintolassa.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.