Mainos

Potilaita menehtyi odotushuoneeseen Yhdysvalloissa

Videot sairaalan käytäville kuolevista potilaista kuohuttavat Yhdysvalloissa.

Kahdessa erillisessä tapauksessa Los Angelesissa ja New Yorkissa potilas kuoli sairaalan odotushuoneeseen ilman että kukaan työntekijöistä huomasi tai auttoi.

Aikaisemmassa, toukokuussa 2007 sattuneessa tapauksessa nainen lyyhistyi King-Harborin sairaalan ensiavun lattialle. Valvontakameran nauhalta näkyy, kuinka sairaalan työntekijät kävelevät naisen ruumiin ohi ja siivooja luuttuaa lattiaa ruumiin ympäriltä.

Los Angelesin piirikunta oli kieltäytynyt luovuttamasta valvontakameran nauhaa naisen perheelle vedoten nauhan sisältävän salassa pidettävää tietoa. Keskiviikkona kopio nauhasta kuitenkin postitettiin nimettömänä Los Angeles Times -lehden toimitukseen.

Alkuviikosta New Yorkissa paljastui samanlainen tapaus kesäkuulta. Nainen oli odottanut Kings Countyn sairaalan psykiatrisen hoidon ensiavussa lähes vuorokauden, kunnes hän kaatui lattialle ja menehtyi. Valvontakamera tallensi, kuinka nainen makasi lattialla tunnin ennen kuin yksi sairaalan työntekijöistä huomasi hänen kuolleen.

Tapaukset ovat herättäneet syvää paheksuntaa Yhdysvalloissa. Myös useita oikeusjuttuja on vireillä. King-Harborin sairaala on sittemmin suljettu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.