Mainos
Mainos

Possen Instagram-skaban säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV (Y-tunnus 2758687-3)

MTV Oy toteuttaa kilpailun. (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä ”MTV”). Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta MTV:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailu järjestetään Possen Instagram –tilillä.

Suosittelemme perheen pienimpiä osallistumaan huoltajan kanssa. Kilpailuun voi osallistua Possen sosiaalisen median kanavissa ilmoitetulla tavalla ja toimimalla muutoin osallistumisehtojen mukaisesti.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 18.11.2017 ja päättyy 20.11.2017. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

MTV arpoo voittajat. Palkintoina on viisi kappaletta (5) kahden hengen (2) lippupakettia Cheekin konserttiin 25. Elokuuta 2018.

Yhden lipun arvo on noin seitsemänkymmentä euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

MTV arpoo viisi (5) voittajaa maanantaina 20.11. Palkinnosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti Possen Instagram-tilillä maanantaina 20.11.

@mtvposse

Mikäli osallistujaa ei tavoiteta 2 päivän kuluessa valinnasta ja yhteydenotosta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan MTV:lle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistujien kesken. Voittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa lippujen toimitusta varten.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Vastuut Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. MTV:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Oikeudet

Kilpailuun liittyvään materiaaliin MTV ei vastaa osallistujien kilpailua varten tuotetusta materiaalista, siinä esitetyistä mielipiteistä, taikka siitä että materiaali mahdollisesti loukkaa kolmansien tai on muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.

Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman eri suostumusta. Osallistuja myöntää MTV:lle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.