Posse innoissaan: "Karalahti avaa sielullisen arkkunsa"

Duudsonit Jukka Hilden ja HP Parviainen odottavat innolla illan Posse-lähetystä. Erityisesti illan tähtivieraista Jere Karalahti saa miehet syttymään harvinaisella visiitillään.

Uutuusohjelma Possella on tunnettuja vieraita heti kättelyssä. Show’n ensimmäisiksi vieraiksi illan suoraan lähetykseen saapuvatmuun muassa Jere Karalahti, Anne Kukkohovi, Sara Chafak, Robin ja Mixu Paatelainen.

Possen vakiokalustoa ovat näyttelijät Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma sekä Duudsonit. Jukka Hildén kertoo olevansa innoissaan erityisesti Jere Karalahden vierailusta.

– Karalahti sopii Possen jengiin kuin nyrkki silmään ja on siistiä, että juuri se tulee avaamaan koko show’n. Karalahtihan ei ole ikinä missään, ja nyt se tulee tänne, vaikka Jokerit pelaa Dynamo Minskiä vastaan Venäjällä, Hildén hehkuttaa.

– Se on omat kuoppansa läpi käynyt ja on upeeta, että se tulee tänne avaamaan sielullisen arkkunsa.

Ohjelman on ennakkoon huhuttu olevan anarkistinen eivätkä posselaiset aio päästää nimekkäitä vieraita tai katsojia helpolla. HP Parviainen lupailee, että vaaran elementti tulee olemaan läsnä.

– Tässä on ilmassa sellainen elementti, että kokoajan sattuu ja tapahtuu eikä mekään tiedetä mitä.

– Tässä tulee olemaan komiikkaa ja vaaraa ihan riittämiin. Katsotaan, ovatko lavasteet enää pystyssä illan jälkeen, Hildén täydentää.

Duudsonien tunnelmat illan osalta ovat odottavaiset eikä jännitystä ole ilmassa – ainakaan vielä.

– Supersiistiä nähdä, miten ihmiset ottavat tämän vastaan. On kuitenkin pistetty kaikki paukut tähän. Tämä on ennennäkemätön show, joten on jännä nähdä, mitä ihmiset ajattelevat tästä ja saavatko he tästä kiinni, Hilden kertoo.

– Toivottavasti tästä välittyy se, miten kivaa ja hauskaa meillä on ollut tätä tehdessä. Lähdetään luottavaisin mielin iltaan, HP Parviainen jatkaa.

Posse perjantaina 3.10. klo 20.05 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat