Mainos

Porvoonväylä viimein auki pahan rekkakolarin jäljiltä

Porvoonväylä oli iltapäivällä useita tunteja poikki Pernajan kohdalla pahan onnettomuuden vuoksi. Nyt tie on saatu jälleen auki, ja Tiehallinnon mukaan liikenne sujuu normaalisti.

Pelastuslaitoksen mukaan kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, kun polttolaitokselle jätettä kuljettanut rekka suistui tieltä Loviisassa. Rekassa olleet 25-vuotias mies ja vuotta nuorempi nainen jäivät kaatuneen auton alle ja saivat pahoja vammoja. Pelastuslaitos sai kuitenkin heidät hengissä pois auton alta, ja heidät vietiin Töölön sairaalaan.

Rekan lastina ollut revitty muovijäte levisi tielle molempiin suuntiin meneville kaistoille, minkä vuoksi liikenne oli poikki tunteja.

Päivystävä palomestari Timo Tähtinen kertoo, että eri suuntiin vieviä kaistoja erottaa onnettomuuspaikalla paksu betoniaita, joka esti rekkaa suistumasta vastaantulijan kaistalle. Rekka kynti kuitenkin maata niin, että vastaantulijan puolelle lensi isoja kiviä.

– On ihme, etteivät kivet osuneet vastaan tuleviin autoihin ja aiheuttaneet lisäonnettomuutta, Tähtinen sanoi.

Tähtinen arveli, että onnettomuuden saattoi aiheuttaa jokin äkillinen tapahtuma, kuten renkaan puhkeaminen. Onnettomuudessa ei ollut mukana muita autoja.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.