Mainos

Porvoon surma: Kaksi uhria yritti auttaa ammuttua kaveria

Poliisi on selvittänyt tarkemmin tapahtumien kulun Porvoon McDonaldsin autokaistalla. Toissapäivänä tapahtuneessa ampumisessa sai surmansa kolme ihmistä.

Uhrien auto saapui McDonaldsin autokaistalle klo 01.52. Neljä minuuttia myöhemmin saapui epäiltyjen auto. Paikalle saapui myös kolmas auto.

Poliisin mukaan ensimmäistä uhria ammuttiin rintaan noin klo 02.04. Hän istui vanhanmallisessa avoautossa kuljettajan viereisellä paikalla. Auton ulkopuolella ollut avopari pääsi pakenemaan. He pyysivät viimeisessä autossa olleita naisia soittamaan hätäkeskukseen.

Epäilty 41-vuotias ampui toisen uhrin, kun tämä oli mennyt auttamaan ensimmäistä uhria. Myös kolmas uhri oli mennyt myös auttamaan ensimmäistä uhria auton ulkopuolelle, kuljettajan puoleiselle ovelle. Hän yritti poistua paikalta toisen laukauksen jälkeen, mutta tekijä ampui hänet lähietäisyydeltä avoauton takana.

Kaikki uhrit ammuttiin noin 1,5 minuutin sisällä lähietäisyydeltä. Tilanteessa ammuttiin yhteensä kolme laukausta.

Ensimmäinen soitto hätäkeskukseen tuli noin klo 02.06. Hätäkeskus vastaanotti useita hätäsoittoja tapauksesta.

Epäiltyjen auto pysäytettiin Porvoon moottoritiellä noin 20 minuuttia tapahtuman jälkeen.

Ensimmäinen poliisipartio sekä pelastushenkilökunta olivat tapahtumapaikalla noin klo 02.10. Kolmen ihmisen kuolemaan johtanut tapahtumaketju oli ohi vartissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.