Mainos

Porvoon idyllissä synkät kesät

Heinäkuu 2008: Naisen ruumis löytyy Porvoon Tolkkisista rantavedestä. Myöhemmin selviää, että surmattu on 59-vuotias kampaaja Seija Mörö. Naisen murhaajaksi paljastui hänen ystävättärensä.

Kesäkuu 2007: Hollantilaismies puukotetaan kuoliaaksi Porvoon keskustassa tavaratalo Citymarketin edustalla keskellä päivää. Puukottaja on vuonna 1972 syntynyt eteläsuomalainen mies, joka on alkoholin vaikutuksen alaisena. Uhri oli valikoitu sattumalla.

Toukokuu 2006: Porvoon vanha Tuomiokirkko sytytetään tuleen. Tekijäksi paljastuu myöhemmin 18-vuotias mies. Kukaan ei loukkaannu palossa, mutta poltosta syntyy mittavat vahingot.

Kesäkuu 2004: Äiti surmaa Porvoossa Anttilan kylässä miehensä ja kaksi lastaan. Myöhemmin äiti surmaa myös itsensä. Surmien motiiviksi paljastui myöhemmin perheen taloudelliset vaikeudet.

Heinäkuu 2002: Aseen kanssa riehunut mies linnoittautuu porvoolaiselle huoltoasemalle. Tapahtumasarja alkoi edellisenä iltana Espoossa, jossa mies oli ottanut panttivangikseen bussikuskin. Myöhemmin hänellä oli huoltoasemalla myös muita panttivankeja. Tilanne laukesi illalla sen jälkeen, kun mies oli ampunut poliisikoiran kuoliaaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.