Mainos

Porvoolainen mies vippasi 500 000 euroa pelaamista varten

Porvoolaisen vuonna 1985 syntyneen miehen epäillään lainanneen yksityishenkilöiltä rahaa veikkauspeleihin yli puolen miljoonan euron edestä. Lainaamansa rahat hän on sijoittanut erilaisiin veikkauskohteisiin kotimaassa ja ulkomailla. Pääosin lainat jäivät maksamatta takaisin.

Mies pystyi vakuuttamaan lainaajiaan siten, että he uskalsivat lainata hänellä rahaa. Hän on käyttänyt monenlaisia keinoja saadakseen rahaa lainaksi. Hän on muun muassa kertonut sijoittavansa rahat varmoihin veikkauskohteisiin.

Lisäksi mies on esittänyt lainaajilleen erilaisia väärennettyjä dokumentteja joiden perusteella rahaa on uskallettu lainata, tai millä hän on "ostanut lisäaikaa" lainojen takaisinmaksulle. Poliisi epäilee myös muiden henkilöiden avustaneen miestä joissakin petostapauksissa. Miestä epäillään lisäksi saaneen petoksella haltuunsa uuden henkilöauton. Häntä epäillään myös useista väärennysrikoksista.

Toiminta ehti jatkua noin puolentoista vuoden ajan

Taustalla vakava peliriippuvuus

Mies on kärsinyt pahasta peliriippuvuudesta. Hänellä ei ole ollut mainittavia tuloja, joten rahan lainaaminen on ollut ainoa keino saada rahaa pelaamiselle.

Juttukokonaisuus on siirtynyt syyteharkintaan. Mies on edelleen vangittuna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.