Mainos

Pörssit eivät riehaantuneet roskapankkipäätöksestä

Pörssit Yhdysvalloissa eivät riehaantuneet roskapankkipäätöksestä.

Yhdysvaltain pörssit olivat Suomen aikaa yhdeksältä kevyesti plussalla. Dow Jones -indeksi ja teknologiaindeksi Nasdaq olivat reilun prosentin nousussa.

Yhdysvaltain kongressin edustajainhuone hyväksyi tänään talouden pelastuspaketin selvin lukemin. Äänestyksen tulosta oli ehditty hermoilla markkinoilla urakalla.

Rothovius: Osakesäästäminen nyt paras säästämismuoto

Osakekurssit ovat tulleet maailmalla rajusti alas. Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja Timo Rothovius on sitä mieltä, että osakesäästäminen on pitkällä tähtäyksellä silti paras säästämisen muoto. Rothovius myös kehottaa ostamaan osakkeita nyt, kun ne ovat edullisia. Finanssikriisin syynä hän pitää pitkälti sijoittajien kiinnostusta rahastoihin.

- En oikein suosittele rahastosäästämistä, mieluummin suosittelen, että sijoittaa suoraan. Rahastosäästämisessä on kuitenkin aika kovat kulut plus sitten tämä tilanne mikä nyt on päällä, johtuu oikeastaan aika paljon siitä, että ihmiset ovat sijoittaneet erilaisiin rahastoihin, erilaisiin investointipankkeihin ja tämän tyyppisiin kohteisiin ilman, että ottavat itse vastuuta siitä, mihin sen jälkeen rahat pistetään.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.