Mainos

Pörssipäivä

Kovalla kohinalla pörssiin listautuneen tietoturvayhtiö Data Fellowsin osake kärsi tänään lähes yhdeksän prosentin laskun, kun yhtiö julkisti aamulla tappiollisen osavuosituloksen.

Data Fellowsin kurssi tippui kaiken kaikkiaan 2,50 euroa 25,70 euroon. Tämän kuun alussa pörssissä aloittaneen yhtiön osakkeen merkintähinta oli kuitenkin 7,7 euroa.

Hex-yleisindeksi loikkasi Nokian kurssin mukana 2,4 prosenttia pistelukuun 10593,99. Nokialle oli hintaa tuli lisää 5,10 euroa 132,20 euroon. Nokian painoarvosta rajoitettu portfolioindeksi sen sijaan pysyi lähes maanantain tasolla.

Ohjelmistotalo Stonesoft jaksoi ylläpitää nousua koko päivän, ja lopulta osake oli kallistunut 16 prosenttia eli 3,90 euroa 28,40 euroon. Yhtiötä kannustivat uutiset osakkeen splittauksesta ja hyvät tulevaisuudennäkymät.

Sonera pysyi toiseksi vaihdetuimpana osakkeena ja sen hinta päättyi 34,65 euroon, jossa nousua 0,15 euroa. Keskeisistä toimialoista pankki- ja rahoitusosakkeet nousivat 2,7 prosenttia, metsäosakkeet laskivat 1,1 prosenttia ja metalli- ja konepajaosakkeet nousivat 0,1 prosenttia.

Kokonaisvaihtoa kertyi jälkipörssi ykkösen jälkeen 623 miljoonaa euroa.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.