Mainos

Pörssipäivä

Nokian nousu hyytyi tänään iltapäivällä, kun Yhdysvaltain talouden kasvulukuja tarkistettiin ylöspäin. Nokia nousi lopulta vain 0,4 euroa 132,6 euroon, aiemmin iltapäivällä se oli liikkunut uudessa 135,75 euron korkeudessa.

Porssirakennus

Myös toinen pörssitaivaan teletähti Sonera väsähti. Yhtiön kurssi taittui 1,3 euroa eilistä ylemmäs eli 35,95 euroon liikuttuaan ensin yli 37 eurossa. Hex-yleisindeksi seuraili tapansa mukaan Nokian kehitystä ja senkin nousutaival lieveni 36,7 pisteeseen eli 0,35 prosenttiin. Indeksi päätyi 10630,7 pisteeseen.

Kunnon laskussa sen sijaan oli marraskuun pörssikomeetta Data Fellows, joka heikkeni yli 11 prosenttia 22,8 euroon. Myös tiistaina paljon kohonnut Stonesoft palasi todellisuuteen liki kymmenen prosentin laskulla.

Vakuutusyhtiöt Pohjola ja Sampo heikkenivät kummatkin yli viisi prosenttia Suomi-yhtiön tiistaisten päätösten seurauksena. Kun vielä perinteiset toimialat eli metsä, metalli ja pankit olivat nekin kaikki selvässä laskussa, painorajoitettu portfolioindeksi masentui 0,21 prosenttia tiistaita alemmas. Päivän kokonaisvaihtoa kertyi 521 miljoonaa euroa. (STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.