Mainos

Pörssipäivä: Nokia veti Hexin plussalle

Nokian osakekurssi kääntyi Helsingissä tänään pienen notkahduksen jälkeen selvään nousuun ja veti myös Hex-indeksin plussalle, vaikka useimmat keskeiset toimialat olivat laskussa.

Nokiaa nosti markkinoilla liikkunut huhu luvassa olevasta isosta verkkotilauksesta. Nokian päätöskurssi, 18,30 euroa, oli noin 3,5 prosenttia eilistä parempi. Hex-indeksi nousi 1,06 prosenttia 6858,42 pisteeseen, mutta portfolioindeksi jäi 0,94 prosenttia miinukselle. Vaihtoa kertyi noin 930 miljoonaa euroa.

Metsäyhtiöiden kurssilasku rauhoittui iltaa kohti, niin että keskimäärin kurssit päätyivät vain puolisentoista prosenttia miinukselle. Eniten laski Stora Enso, jonka kurssi putosi melkein viisi prosenttia 13,35 euroon. Tuloksensa julkistanut UPM-Kymmene laski vähemmän.

Muista päivän tulosjulkistajista pitkästä aikaa voitolle yltänyt Satama Interactive palkittiin peräti 23 prosentin kurssinousulla, jolla osake kallistui 0,86 euroon. Muutaman prosentin nousuun ylsivät myös sen emoyhtiö Talentum sekä mm. Birka Line, Tietoenator ja F-Secure. Laskijoitten listalla oli mm. Raisio, jonka kurssi painui viitisen prosenttia.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.