Mainos

Pörssikatsaus

Helsingin pörssi sulkeutui hienoisissa nousutunnelmissa keskiviikkona. Kurssit olivat laskussa vielä aamupäivällä, mutta iltapäivällä suunta kääntyi päinvastaiseksi.

Osakkeiden yleisestä kurssikehityksestä kertova Hex-indeksi nousi keskiviikkona 0,52 prosenttia ja kaupankäynnin päättyessä indeksi oli pisteluvussa 7126,61.

Painorajoitettu portfolioindeksi pysyi lähes tiistain päätöstasolla. Indeksi nousi 0,11 prosenttia. Nokian osake kallistui 0,63 euroa 75,64 euroon. Myös Soneran kurssi kohosi. Soneran osake kallistui 0,27 euroa 20,39 euroon. Raision kurssi sen sijaan oli edelleen laskussa. Yhtymän osake halpeni keskiviikkona 0,54 euroa 9,05 euroon.

Toimialoista metsäosakkeiden hinnat halpenivat keskimäärin 0,97 prosenttia. Metalli- ja konepajaosakkeista kertova indeksi nousi 0,53 prosenttia ja pankki- ja vakuutusalan toimialaindeksi 0,73 prosenttia.

Kokonaisvaihtoa kertyi varsinaisen kaupankäynnin aikana noin 240 miljoonan euron edestä. Nokian kurssi oli nousussa myös Wall Streetillä kaupankäynnin alussa keskiviikkona. Nokian osake oli kallistunut 0,56 dollaria ja osakkeen hinta oli Suomen aikaa kello viideltä 79 dollaria.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.