Mainos

Pörssikatsaus

Pörssipäivä on edennyt varsin hiljaisissa tunnelmissa, kun suuri osa sijoittajista on pysytellyt pois markkinoilta. Osakkeiden yleistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi oli klo 14 hienoisessa 0,13 prosentin nousussa pisteluvussa 6992,24. Painorajoitettu portfolio-indeksi näytti tukevampaa 0,4 prosentin nousua.

Vaihtokärki Nokialla tehtiin kauppaa 72,85 euroon eli 14 senttiä alle keskiviikon päätöshinnan. Vaihdetuimpien listalla seuraavina olivat metsäjätit Stora Enso ja UPM-Kymmene, joiden molempien kurssit olivat hienoisessa laskussa. Sen sijaan vaihtonelonen Merita oli noussut 12 senttiä 5,67 euroon. Välittäjien mukaan Meritaa pönkitti pankkiosakkeiden hyvä menestys eilen New Yorkin pörssissä.

Nousijoiden listalla kärkipaikkaa piti JOT Automation, jonka 38,90 euron kurssissa oli 3,90 euron lisäys keskiviikon lukemiin. Toimialoista pankkisektori oli vahvassa liki kahden prosentin myötäisessä. Metalliosakkeetkin menestyivät yleistä kurssikehitystä paremmin, mutta metsäosakkeet olivat painuneet punaisen puolelle.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.