Mainos

Pörssikatsaus

Nokian osakekurssin lievä toipuminen aamun alamäestä nosti Hex-indeksin lähes edellispäivän tasolle iltapäivän alussa. Hex-indeksi osoitti pistelukua 8413,68, jossa nousua eilisestä 0,06 prosenttia. Portfolioindeksi oli myös pinnistänyt 0,5 prosenttia plussalle aamun loivasta miinuksesta.

Nokian osakkeella tehtiin kauppaa 96,85 eurolla, mikä on 0,40 euroa eilistä halvempi. Vielä aamulla hinta näytti 0,65 euron pudotusta. Toiseksi vaihdetuimmaksi osakkeeksi oli kirinyt Metso, jonka osake oli noussut reilut puoli euroa 10,70 euroon. Yhtiö ilmoitti ostaneensa omia osakkeitaan pörssistä.

Keskeisistä toimialoista metsäyhtiöiden osakkeet olivat nousseet keskimäärin 2,2 prosenttia. Osavuosituloksen julkistaneen Metsä-Serlan aamulla alkanut kolmen prosentin nousu tyyntyi iltapäivällä ja yhtiön kumpaakin osaketta vaihdettiin lähes edellispäivän hintaan. UPM-Kymmene oli parantanut 0,75 euroa 32,15 euroon ja Stora Enso 0,19 euroa 12,95 euroon. Konepaja- ja metalliyhtiöiden nousu tasaantui 0,3 prosenttiin ja pankki- ja rahoitussektori painui 2,8 prosenttia miinukselle.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.