Mainos

Pörssikatsaus

EKP:n koronnosto virkisti pörssikauppaa eilen Euroopassa. Kaikki euro-maiden pörssit päätyivät plussalle. Tokiossa pörssikauppa kääntyi aamulla nousuun. New Yorkin nousua ovat johtaneet lääkeyhtiöt. Lääkealan jättifuusio nosti kaikkien lääkeyhtiöiden kursseja. Tänään Wall Streetilla odotetaan tarkkaavaisesti Yhdysvaltain lokakuun työllisyyslukuja. Yhdysvaltain teknologiapörssi Nasdaq aikoo haastaa Euroopan pörssit avaamalla oman pörssit Eurooppaan. Financial Times -lehden mukaan aikeet on tarkoitus julkistaa tänään.

HEX-indeksi

Europörssien korkeapaine ulottui myös Helsinkiin. HEX-indeksi nousi lähes prosentin. Tänään pörssiin listautuu Data Fellows, jonka osakeanti aiheutti alkaessaan muutama viikko sitten melkoisen yleisöryntäyksen.

Korot

Valuuttamarkkinoilla dollari on hieman heikentynyt niin jeniä kuin euroakin vastaan. Euroopan keskupankin eilinen korkopäätös nosti euroa hetkellisesti, mutta vaikutus ei kestänyt pitkään. Korot laskivat EKP:n päätöksen seurauksena, sillä koronnosto oli jo ennakoitu markkinakoroissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.