Mainos

Pörssikatsaus: Pörssi yhä jyrkässä laskussa

Helsingin pörssissä osakekurssit olivat iltapäivällä edelleen jyrkässä laskussa. Teknologiayhtiöiden kurssit painuivat Nokian ja Soneran johdolla keskimäärin melkein 7 prosenttia alaspäin ja Hex-indeksi oli pudonnut 5,37 prosenttia 10 435,37 pisteeseen.

Sekä Nokian että Soneran kurssit olivat noin seitsemän prosentin laskussa. Nokian kurssi oli pudonnut eilisestä 2,60 eurolla 35,40 euroon. Sonera taas oli painunut tämän vuoden alimmalle tasolle 20,15 euroon. Laskua tiistaista oli 1,55 euroa, ja alimmillaan Sonera ehti käväistä jo hieman 20 euron alapuolella.

Tele- ja teknologiasektori keskimäärin oli 6,65 prosentin laskussa. Vaihdetuimpien listalla selvässä laskussa olivat myös Elcoteq, Comptel, Elisa Communications, Perlos ja JOT Automation. JOTin kurssi oli laskenut noin 10 prosenttia 3,84 euroon. Nousijoita ei vaihdetuimpien listalta löytynyt ainuttakaan.

Keskeisistä toimialoista plussalla olivat ainoastaan metalliyhtiöt, joiden kurssit pinnistivät keskimäärin 0,87 prosenttia ylöspäin. Metsäyhtiöiden kurssit olivat 1,22 prosentin ja pankki- ja rahoitussektorin 1,42 prosentin laskussa. Portfolioindeksi oli iltapäivällä 2,47 prosentin laskussa ja vaihtoa koossa noin 350 miljoonaa euroa. (STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.