Mainos

Pörssikatsaus: Hienoista nousua

Kaupankäynti Helsingin pörssissä alkoi tänään hienoisella laskulla, kun Nokiaa vaihdettiin 20 senttiä eilisen päätöstasoa halvemmalla.

Ennen kello 11 indeksi Nokiakin oli kääntynyt jo hienoiseen nousuun. Yleistä kehitystä kuvaava Hex-indeksi oli 0,6 prosenttia plussalla 12749 pisteessä, kun kauppaa oli käyty noin 25 minuutin ajan. Painorajoitettu portfolio-indeksi oli 0,3 prosenttia plussalla. Yhteensä kymmenen pörssiyhtiön on määrä julkistaa alkuvuoden tuloksensa tiistaina. Fortum, Rautakirja sekä Proha ehtivät jo kertoa parantuneista tuloksistaan.

Osakkeita vaihdettiinkin nousevin kurssein. Sen sijaan Alma Median sekä Orionin tuloskunto heikkeni, ja osakekurssit käyttäytyivät sen mukaisesti. Orion oli noin kolmen prosentin alamäessä. Liikenneministeri Olli-Pekka Heinosen mukaan valtio käy neuvotteluja yhteistyökumppanin löytämiseksi Soneralle.

Soneran johto on jo aiemmin ilmoittanut etsivänsä kumppania tai ostajaa yhtiölleen, ja Heinosen lausunto otettiinkin markkinoilla vastaan rauhallisesti. Soneran osaketta kaupattiin 39,7 euron hinnalla, prosentin eilisen päätöstasoa kalliimmalla.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.