Mainos

Pörssi päättyi laskuun

Nokian kurssi oli selvässä laskussa Helsingin pörssissä tänään. Matkapuhelinjätin osake halpeni päivän aikana noin kuusi prosenttia 17,68 euroon, mikä painoi myös Hex-indeksin 3,4 prosenttia miinukselle 6786,21 pisteeseen. Portfolioindeksi tippui 1,17 prosenttia ja vaihtoa kertyi noin 620 miljoonaa euroa.

Laskijoiden kärjessä oli ahvenanmaalainen Chips, jonka kurssia painoivat Ruotsissa julkistetut tiedot perunalastujen syöpäriskeistä. Sekä Chipsin A- että B-osakkeen kurssit painuivat yli 15 prosenttia 14,10 euroon.

Päivän tulosjulkistajista melkein 12 prosentin kurssinousulla palkittiin J.W. Suominen Group, joka kertoi sekä hyvästä tuloksesta että kohtuullisen valoisista näkymistä.

Yt-neuvotteluista kertoneen SSH Communicationsin kurssi painui melkein 10 prosenttia tasan kahteen euroon ja selvässä laskussa olivat myös Raute, Sysopen, Tieto X ja Stonesoft. Keskeisistä toimialoista metsäyhtiöiden kurssit tippuivat keskimäärin vajaan prosentin alaspäin. Pankki- ja rahoitussektori sen sijaan paransi yli puoli prosenttia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.