Mainos

Porin pelastusviranomaiset: Voisimme pitää työpaikkatapaamisen pakolaisleirissä

Porin kaupungin rakennusvirasto, ympäristövirasto, poliisi sekä pelastus- ja sairaanhoitopiiri tarkastivat iltapäivällä Suomen Punaisen Ristin pystyttämän pakolaisille tarkoitetun telttaleirin turvajärjestelyt Porin Liisantorilla.

Hyväntuuliset tarkastajat totesivat muun muassa, että telttojen väliin jätetyt käytävät ovat riittävän leveät mahdolliseen evakuointiin, ja telttojen läheisyydessä on määräysten mukaisia vedellä täytettyjä tynnyreitä tulipalon varalta.

– Telttaleirin ylöspano ja taso lyövät suoraan sanoen ällikällä. Voisimme hyvin järjestää toimistomme vetäytymisen täällä. Teltoissa on riittävästi tilaa koko henkilöstölle, sanoi Porin Teknisen palvelukeskuksen johtaja Jukka Kotiniemi.

– Etuna olisivat myös edulliset majoituskustannukset, Kotiniemi naureskeli.

– Hinta riippuu meidän perimästämme yöpymismaksusta, vastasi SPR:n Satakunnan piirin valmiuspäällikkö Kari Petäjä.

– Jos kysyntä kasvaa, hinta nousee, Petäjä veisteli.

Telttaleirillä yöpyy SuomiAreenaviikon aikana useita kansanedustajia ja ministereitä. Lisäksi leirinuotiokeskusteluihin osallistuvat tiistaina, keskiviikkona ja torstaina mm. muusikko, näyttelijä Mari Rantasila, ulkoministeri Erkki Tuomioja ja Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Leirinuotiot syttyvät kello 20.30. Tosin ne palavat vain symbolisesti – paloturvasyistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.