Mainos

Porin naissurmista epäilty tunnusti

Porin naissurmista epäilty mies on tunnustanut. Käräjäoikeus käsittelee miehen vangitsemista huomenna.

Porin naissurmista epäilty mies on poliisikuulusteluissa tunnustanut surmatyön. Naiset löydettiin surmattuina miehen kerrostaloasunnosta keskiviikkona.

Toinen surmatuista naisista oli 22-vuotias ja toinen 26-vuotias.

-Molemmat naiset olivat porilaisia, vahvistaa jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Erik Salonsaari Porin poliisilaitokselta.

Tutkinnassa on selvinnyt, että epäilty itse soitti poliisille keskiviikkona. Mies kertoi, että hänen asunnossaan on kaksi kuollutta naista. Parikymppinen mies otettiin kiinni asunnon lähistöltä pian puhelun jälkeen.

Naiset ehtivät olla asunnossa kuolleina ilmeisesti muutaman päivän. Poliisin mukaan surmatyöt tapahtuivat viime viikonvaihteessa, todennäköisesti sunnuntain vastaisena yönä. Surmien tekotapaa poliisi ei kerro.

Salonsaari luonnehtii surmista epäiltyä miestä poliisin vanhaksi tutuksi, joskaan kyseessä ei ole poliisin "vakioasiakas". Miehen tilillä on entuudestaan lähinnä lieviä omaisuusrikoksia.

Surmatyön motiivi ei ole toistaiseksi selvinnyt. Tämänhetkisten tietojen mukaan näyttää siltä, että uhrit ja surmaaja eivät tunteneet entuudestaan toisiaan. Naiset olivat surman aikaan vierailulla miehen asunnolla.

-Luonnollinen tapahtuman kulku lienee ollut sellainen, että he ovat tavanneet jossain ja lähteneet sitten yhdessä miehen asunnolle, arvelee Salonsaari.

Porin käräjäoikeus päättää miehen mahdollisesta vangitsemisesta perjantaina iltapäivällä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.