Mainos

Porin Jazzille vanha tuttu uudeksi johtajaksi

Porin Jazzin entinen myyntijohtaja Juha Miikkulainen, 43 ,on valittu Pori Jazzin toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen. Hän seuraa tehävässä Musiikkitalon toimitusjohtajaksi siirtyvää Katja Leppäkoskea.

Miikkulainen työskentelee tällä hetkellä seniorikonsulttina asiantuntija- ja konsulttiorganisaatio Finprossa. Hänen tehtävänään on ollut suomalaisten yritysten kansainvälisen kasvun edistäminen. Pori Jazzissa Miikkulaisen tehtävä oli vastata myyntijohtajana tapahtuman sponsoroinnista ja yhteistyökumppanisuhteiden kehittämisestä.

– Juha Miikkulaisella on vahva kokemus erilaisten organisaatioiden johtotehtävistä, joihin sisältyy sekä talousasioiden tuntemus ja osaaminen että selkeä näkemys organisaation kokonaisvaltaisesta johtamisesta, sanoo Pori Jazz 66 ry:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Jaakkola.

– Hänellä on myös Pori Jazzin organisaation tuntemus jo aiemmalta työuralta. Miikkulaisella on myös näkemyksiä uuden teknologian hyödyntämisestä Pori Jazzin tulevaan toimintaan muun muassa mobiilibisneksen kautta, Jaakkola arvioi.

Paluu kotiin

Miikkulainen palaa uudessa työssään vakinaisen kotiinsa Poriin. Kahden pienen lapsen isän arjen logistiikka myös helpottuu hieman.

– Pori Jazz on maamme johtava musiikkifestivaali, jonka tärkein tehtävä on tarjota laajalle yleisölle joka vuosi mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelma. Toimitusjohtajan tehtävä organisaatiossa on varmistaa, että onnistunut festivaaliohjelma, laadukkaat palvelut ja fasiliteetit sekä tapahtuman talous ovat tasapainossa.

– Olen toiminut Pori Jazzin organisaatiossa jo kahteen eri otteeseen. Toimin ensin opiskeluaikoina markkinointiassistenttina, myöhemmin myyntijohtajana ja nyt sitten toimitusjohtajana. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo…, Miikkulainen pohtii.

Toimitusjohtaja Juha Miikkulaisen ensimmäisiin tehtäviin kuuluu myös festivaalin ohjelmistotyön eri vaiheisiin tutustuminen. Viime syksynä asetettu Pori Jazzin taiteellinen työryhmä jatkaa työssään.

Festivaalin organisaatiossa ohjelmistobuukkauksen ja taiteilijasopimusten osalta tehdään uusia ratkaisuja ensi syksyn aikana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.