Porin epäilty henkirikos: Poliisi toivoo nuoren naisen ottavan yhteyttä

Poliisi on edistynyt Porissa viime viikolla paljastuneen epäillyn henkirikoksen tutkinnassa.

Asuintalon pihalta löytyi torstaina kuolleena noin nelikymppinen mies, jonka poliisi epäilee joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa tutkintaa sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että uhrin vammat olisivat voineet johtua tapaturmasta.

Poliisi on saanut runsaasti yleisövihjeitä tapauksesta, mutta havaintoja uhrin liikkeistä kaivataan yhä viime keskiviikkoillan ja torstain vastaisen yön ajalta.

Uhri on noin 180 senttiä pitkä ja hoikka. Hänellä oli silmälasit. Yllään hänellä oli tumma pusero ja tummat reisitaskuhousut ja päässä armeijakuvioinen harmaa-valkoinen lippalakki.

Erityisesti poliisi toivoo, että valkoista tai vaaleaa porrasperäistä henkilöautoa keskiviikkoiltana kuljettanut nuori nainen ottaisi yhteyttä Satakunnan poliisilaitokseen.

Poliisin etsimä nainen otti keskiviikkoiltana Porin Pihlavan kaupunginosasta kyytiinsä mieshenkilön ja myöhemmin Vähärauman kaupunginosasta vielä toisen mieshenkilön. Nainen jätti miehet Vähäraumalla sijaitsevaan Keidas-baariin vähän ennen iltakahdeksaa.

Poliisi haluaa kuulla naista illan tapahtumakulun selvittämiseksi. Naista itseään ei epäillä mistään rikoksesta.

Vihjeet voi soittaa Satakunnan poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 02-6237654.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat