Mainos

Porilainen pikkupoika yhä kateissa

Porissa eilen kadonnut viisivuotias poika on edelleen kateissa. Kadonneen pojan pipo on löydetty Kokemäenjoen rantavedestä, läheltä katoamispaikkaa.

Kadonnutta viisivuotiasta poikaa on etsitty lauantaina Porissa koko päivän, mutta tuloksetta. Poliisi pystyi vain varmistamaan, että Kokemäenjoen rantavedestä myöhään perjantaina löytynyt pipo kuului pojalle. Paikka on lähellä päiväkotia, josta poika pääsi livahtamaan omille teilleen perjantaina ennen puoltapäivää.

Pikkupoikaa hakeneeseen organisaatioon kuului päivän mittaan yli kymmenen poliisia ja noin 60 koulutettua ihmistä vapaaehtoisesta etsintäpalvelusta. Lisäksi sadat yksittäiset porilaiset osallistuivat etsintään epävirallisesti.

Komisario Oiva Kaltiokumpu ei vielä lauantaina sulkenut pois mitään vaihtoehtoa viisivuotiaan katoamiseen liittyen. Etsintöjä jatketaan edelleen täysitehoisesti, kuten on tehty ympäri vuorokauden perjantaista lähtien.

Yhden varteenotettavan yleisöhavainnon mukaan linja-autoaseman vaiheilla olisi nähty tuntomerkkeihin sopiva poika ilman pipoa perjantaina iltapäivällä, noin neljän ja puolen tunnin kuluttua katoamisesta. Matkaa lähtöpaikkaan olisi noin puolitoista kilometriä.

Kadonnut Anton-poika arastelee vieraita ja puhuu vain vähän, koska hänen kielellinen kehityksensä on viivästynyt. Hän on hoikka ja ikäisekseen pitkä, noin 120-senttinen. Hiukset ovat pitkät ja vaaleanruskeat.

Katoamishetken vaatetukseen kuului sinisen pipon lisäksi tummansininen sadeasu ja sen alla harmaa Reima Tek -haalari. Jalassaan pojalla oli kirkkaansiniset saappaat, joissa näkyy keltaisia ja punaisia ohuita raitoja.

Päivän mittaan Poriin poliisille tuotiin erilaisia vaatekappaleita, joiden epäiltiin kuuluneen kadonneelle pikkupojalle. Niitä ei kuitenkaan tunnistettu Antonin omiksi. Kaikista mahdollisista havainnoista voi edelleen ilmoittaa Porin poliisille, numeroon 02-623 7650.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 12.06.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.