Poptähti Cliff Richardin luona kotietsintä seksirikosepäilyn takia

Takavuosien menestyslaulajan Cliff Richardin kotiin on tehty kotietsintä seksirikosepäilyn vuoksi, poliisilähteet kertovat.  

Kotietsintä liittyy poliisin saamaan vihjeeseen, jonka mukaan laulajalla olisi 1980-luvulla ollut seksisuhde alle 16-vuotiaan pojan kanssa.  

Poliisilähteiden mukaan Richardia ei ole pidätetty eikä hän ollut paikalla kotietsinnän tapahtuessa Sunningdalessa Lontoon lähellä.

Richard kiisti syytökset "täysin väärinä". Laulajan mukaan hänestä on jo useiden kuukausien ajan esitetty internetissä perättömiä väitteitä.  

– En ole tällä hetkellä Britanniassa, mutta on sanomattakin selvää, että teen täysin yhteistyötä, jos poliisi haluaa puhua kanssani, Richard sanoi tiedotteessaan.  

Lehtitietojen mukaan Richard on parhaillaan Portugalissa.  

Puhtoisesta imagostaan tunnettu 73-vuotias Richard aloitti uransa jo 1950-luvun lopulla. Shadows-yhtyeen kanssa esiintynyt Richard oli yksi Britannian suurimmista poptähdistä ennen Beatlesin läpimurtoa 1960-luvun alussa.  

Yli 250 miljoonaa levyä myynyt Richard on ensimmäinen ritariksi lyöty brittiläinen poptähti. Britannian Elvis Presleyksi kutsuttu Richard on ainoa laulaja, joka on noussut maansa singlelistan ykköspaikalle viidellä peräkkäisellä vuosikymmenellä.  

Lue myös:

    Uusimmat