Mainos

Popin kuninkaan uutta levyä vastustetaan

Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.am ei hyväksy, että Michael Jacksonin uusi levy julkaistaan. Miehen mukaan kappaleet eivät ole saaneet popin kuninkaan siunausta.

Michael Jacksonin uusi levy on koottu kappaleista, joita mies työsti ennen kuolemaansa. Will.i.am painottaa, että perfektionistina tunnettu artisti ei ole välttämättä pitänyt kappaleita julkaisukuntoisina.

Täysin uutta materiaalia ei pitäisi julkaista, koska sillä ei ole Jacksonin siunausta. Miten voi levyttää kappaleita, joita hän ei ole hyväksynyt yleisön kuultavaksi, Will.i.am ihmettelee.

Michael Jackson teki yhteistyötä Will.i.amin kanssa ennen kuolemaansa. Tähden mukaan popin kuningas oli todella tarkka musiikistaan. Lauluosuudet ja instrumenttien äänet olivat tarkkaan mietittyjä.

Jackson oli perfektionisti eikä hän olisi halunnut albumia julkaistavan näin. Levyn ei pitäisi ilmestyä lainkaan, koska Jackson ei ole mukana tekemässä sitä. Tämä on todella epäkunnioittavaa. Hän on jo antanut tarpeeksi maailmalle musiikillisesti, Will.i.am harmittelee.

Sony julkaisee Michael Jacksonin uuden levyn joulumarkkinoille marraskuussa. Albumi koostuu kymmenestä kappaleesta, jotka on valittu sadan kappaleen joukosta, jotka Jackson teki ennen kuolemaansa.

MTV3/Helmi

Lähde: BBC News

Kuvat: Gettyimages

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.