Popdiivan tyylimoka: Mauton mekko lastenjuhlassa

Laulaja ja uusi American Idol -tuomari Mariah Carey esiintyi tiistaina New Yorkin kuuluisan jättijoulukuusen avajaisseremoniassa. Tähden asu oli tilaisuuteen nähden turhankin rohkea.

New York julisti joulunodotuksen virallisesti alkaneeksi tiistaina, kun miljoonakaupungin kuuluisan jättijoulukuusen ympärille kyhätyt juhlallisuudet aloitettiin. Valtavan, Norjasta saakka rahdatun kuusipuun yli 30 000 LED-lamppua sytytettiin keskiviikkona, mutta tapahtumaan liittyviä esityksiä kuvattiin jo tiistaina.

Rockefeller Centeriin oli pakkautunut nimekkäiden esiintyjien lisäksi tuhatpäin yleisöä seuraamaan iloisia jouluesityksiä. Tuoreen American Idol -tuomari Mariah Careyn lisäksi tapahtumassa esiintyivät Huffington Postin mukaan muun muassa Rod Stewart, Cee Lo Green ja American Idol -voittaja Scotty McCreery.

Vakuuttavasta tähtisikermästä huolimatta tapahtumassa huomion vei Careyn vaatetus.

Rohkeasta tyylistään tunnetun uhkean laulajattaren mekko oli jouluinen, mutta tällä kertaa ehkä liiankin rohkea – etenkin tapahtuman luonteen huomioon ottaen.

Careyn tulkitessa tuttuja joulubiisejä lavalla tanssi myös joukko nuoria lapsia. Naisen ilmoille kajauttamat virheettömät vokaalit jäivät kuitenkin toissijaisiksi, kun superavonainen kaula-aukko uhkasi paljastaa yleisölle liikaakin povea. Myös tähden toinen tilaisuudessa nähty mekko oli varsin avonainen.

Katso kuvat Careyn törkeistä mekoista:Popdiiva mokasi: Mauton mekko lastenjuhlassa

AMERICAN IDOLIN UUSI 12. kausi alkaa Subilla lauantaina 2.2. klo 18.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat