Mainos

Pomo tylytti liikaa juonutta lentoemäntää – lähetti nolon kuvan koko henkilökunnalle

Lentoyhtiö Qatar Airways on muistuttanut koko henkilökuntaansa napakasti siitä, millaista käytöstä se odottaa työntekijöiltään – myös työajan ulkopuolella. Yhtiössä nimittäin puututtiin tiukasti erään sen lentoemännän alkoholinkäyttöön.

Lentoemäntä oli löydetty sammuneena Dohassa sijaitsevan Qatar Airwaysin henkilökunnan asuntorakennuksen edustalta.

Qatar Airwaysin varatoimitusjohtaja Rossen Dimitrov lähetti juopuneen lentoemännän kuvan sähköpostissa koko henkilökunnalleen viime sunnuntaina. Sähköpostissa muistutettiin henkilökuntaa siitä, että humalaisena näyttäytyminen Qatarissa on erittäin epäkunnioittavaa. (Kuva ja sähköposti Aftonbladetissa.)

Dimitrov totesi olevansa häpeissään ja vaivaantunut lentoemännän käytöksestä. Hänen mukaansa muut henkilökunnan jäsenet olivat joutuneet kantamaan lentoemännän myöhemmin tämän asuntoon.

Lentoyhtiön mukaan tapaukseen puututtiin nopeasti, koska sillä haluttiin muistuttaa, mitä seurauksia paikallista kulttuuria loukkaavalla käytöksellä voi olla.

– Dohassa alkoholinkäyttö on paikallisilta kielletty, ja vaikka ulkomaalaiset saavatkin juoda, niin humalassa näyttäytymistä pidetään erittäin epäkunnioittavana – sillä on negatiivisia vaikutuksia niin kyseiseen henkilöön kuin heihin liitettyihin tahoihin, Qatar Airwaysin edustaja kommentoi asiaa tiedotteessa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.