Mainos

Pommiräjähdyksiä Pakistanissa

Ainakin kaksi ihmistä sai surmansa ja noin neljäkymmentä haavoittui kahdessa pommi-iskussa Pakistanin suurimmassa kaupungissa Karachissa tänään, kertoivat sairaalalähteet. Ambulanssityöntekijöiden mukaan kuolonuhrien määrä saattaa vielä nousta, sillä alueen asukkaat eivät ole vielä luovuttaneet kaikkia ruumiita.

Pakistan, Kashmir, Intia - lippugrafiikka

Toinen räjähdyksistä sattui Sohrab Goth -nimisessä esikaupungissa, kun rukousmattoon piilotettu pommi räjähti täysinäisessä moskeijassa muslimien pyhäpäivänä. Toinen räjähdys haavoitti kolmea ihmistä oikeustalon edessä kaupungin eteläosassa. Pakistanin sotilashallitus syytti räjähdyksistä arkkivihollisensa Intian tiedustelupalvelua RAW:tä.

-Nämä räjähdykset pitäisi suhteuttaa alueellisen tilanteen taustaan... Intia on aktivoinut RAW:n Pakistanin sisällä, jotta se voidaan julistaa epävakaaksi maaksi, sanoi Javed Jabbar, hallituksen kansallisten ja media-asioiden neuvonantaja. Intia haluaa, että Pakistan julistettaisiin terroristivaltioksi, koska se on tukenut Intian hallintoa Kashmirissa vastustavia muslimisissejä.
(STT-Reuters-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.