Mainos

Pommiksi epäilty laukku jätettiin kahvilaan – sisälsikin huikean summan rahaa

Australialaiskahvila joutui tiistaina tapahtumien keskiöön, jotka olivat kuin parhaastakin Hollywood-elokuvasta. Kahvilaan nimittäin jätettiin matkalaukku, joka sisälsi huikean summan rahaa. Asiasta uutisoi Sydney Morning Herald.

Sydneyssä sijaitsevan Caffe Marcon omistajat kuvittelivat aluksi, että kyseessä on pommi ja kantoivat laukun ulos kahvilasta odottamaan poliisia.

Paikalle tullut poliisi havaitsi matkalaukun avattuaan, että laukku oli täynnä setelitukkuja.

Tapahtunutta todistaneen silminnäkijän mukaan laukun jätti paikan päälle noin 30-vuotias aasialaismies, joka asioi kahvilassa aamukahdeksan aikaan. Omistajat olivat kuvailleet miestä hermostuneeksi.

Poliisi pidätti iltapäivällä kuvausta vastaavan, 49-vuotiaan aasialaismiehen kuulusteluja varten. Mies oli kuitenkin saanut sairaskohtauksen ja odottaa kuulemista vartioituna sairaalassa.

Erään silminnäkijän mukaan kahvilaan jätetyssä laukussa olisi ollut jopa miljoona Australian dollaria (hieman yli 727 000 euroa). Poliisi ei ole vahvistanut summaa, sillä rahojen laskeminen on vielä kesken. Poliisin mukaan summa on kuitenkin merkittävä.

Ei ole vielä selvää, kenelle rahat kuuluvat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.