Mainos

Pommi räjähti Jerusalemissa

Jerusalemissa on jälleen räjähtänyt itsemurhapommi.

Räjähdys sattui luksushotellin edustalla länsi-Jerusalemissa. Iskussa loukkaantui lievästi kolme ihmistä.

Islamilainen ääriryhmä Jihad on ilmoittanut olevansa teon takana.

Israelin mukaan isku osoittaa, ettei palestiinalaisjohtaja Jasser Arafat ole tehnyt tarpeeksi toimissaan ääriryhmiä vastaan. Arafat puolestaan pyysi tänään Israelilta lisäaikaa terroristiepältyjen pidättämiseksi.

Israel ei ole tänään jatkanut ohjusikujaan palestiinalaisalueille

Israelin armeija on keskeyttänyt iskut palestiinalaisten itsehallintoa vastaan toistaiseksi, puolustusministeriö ilmoitti tänään. Tauon tarkoituksena on selvittää, aikooko palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat tosissaan panna kuriin väkivaltaiset ääriryhmät.

-Haluamme nähdä mitä Arafat tekee ja ottaako hän tosissaan koko maailman vaatimukset, ministeriön tiedottaja Yarden Vatikai sanoi. Israelin armeija iski maanantaina ja eilen palestiinalaisten itsehallinnon kohteisiin sen jälkeen kun kolmattakymmentä ihmistä oli saanut surmansa palestiinalaisten itsemurhaiskuissa Jerusalemissa ja Haifassa.

Ulkoministeri Shimon Peres sanoi tänään, että hallitus on antanut palestiinalaispoliisille 12 tuntia aikaa pidättää ääri-islamilaisia aktivisteja.

-Arafat soitti minulle ja sanoi haluavansa panna tilanteen kuriin ja valitti, ettemme anna hänelle siihen mahdollisuutta, Peres kertoi

(MTV3-Reuters-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.