Mainos

Polttopullo sytytti uhkaavan kuistipalon Tampereella

Tapahtumahetkellä talossa oli vain iäkäs nainen, joka pääsi pakenemaan naapuriin. Poliisi selvittää, oliko naisen tarkoitus olla hyökkäyksen kohteena.

Iäkkään tamperelaisnaisen asunnon kuisti on sytytetty aamuyöllä palamaan polttopullolla Tampereella.

Päivystävän palomestarin Matti Willmanin mukaan tilanne oli uhkaava, sillä lieskat olivat korkeita ja palo olisi helposti voinut levitä sisälle naisen kotiin ja kaksikerroksisen talon muihin asuntoihin.

Ohi ajaneen taksin kuljettaja näki palon syttyvän ja hälytti heti palokunnan paikalle. Palomiehet saivat palon rajattua kuistille, eikä naisen koti vahingoittunut juurikaan. Aineelliset vahingot jäivät näin pieniksi.

Nainen itse heräsi meteliin, kun polttopullo paiskattiin lasitetun kuistin lasien läpi. Hän pääsi pakenemaan naapuriin. Tapahtumahetkellä asunnossa oli paikalla vain asunnon haltija.

Poliisi otti kiinni tapahtuman johdosta kolme henkilöä, joiden osallisuutta tapaukseen poliisi on selvittänyt. Henkilöt kuitenkin vapautettiin kuulustelujen jälkeen ja heillä ei näyttäisi olevan osuutta tapaukseen.

Teon motiivista poliisilla ei tässä vaihessa ole tietoa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko iäkkään naisen tarkoitus olla hyökkäyksen kohteena.

Tapahtumasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Tampereen poliisin päivystykseen numeroon 0718745800

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.