Mainos

Politiikan korjaussarja: Yksinhuoltajien rahat persuille!

Politiikan korjaussarjassa tänään:

Perussuomalaiset vaatii itselleen lisää suojelua virkavallalta. Turha niitä yksinhuoltajia on enää varjella väkivaltaisilta exiltä, nyt paukut persujen vartioimiseen!

Eduskunnan postikonttorin henkilökunnan huolenpidon tarpeessa on ainakin Teuvo of Persuland, jolle suivaantuneet kansalaiset ovat lähettäneet homoaiheisilla postimerkeillä varustettuja tervehdyksiä.

Vihreiden lähtö hallituksesta on paljastanut, että tämä porvarien puutarhaosasto pelkää ydinvoimaakin enemmän velivenäläisiä.

Vihreiden ulkopoliittinen doktriini lepääkin vankasti Heidi Hautalan linjalla. Keskeinen tavoite on suojata Hautalan miesystävän Luumäen kartanon koskemattomuus itänaapurien hyökkäyksiltä.

Kokoomuksen osalta Korjaussarjassa merkittiin pöytäkirjaan, että tuolileikki jatkuu kuin viimeistä päivää. Tällä kertaa suhmuroidaan Satakunnan suunnalla. Puolue on hienosti sen puheenjohtajan, Rolexanteri ”herneet nenään” I:n hallussa, todettiin.

Nämä ja paljon muuta Politiikan korjaussarjassa! Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.