Mainos

Politiikan korjaussarja: Toimittajat ovat paskamaisia!

Tällä kertaa Politiikan korjaussarjassa: huippupäättäjän laatima lista inhokkitoimittajista, Jutta Urpilaisen migreeni ja alamäki, Alexander Stubbin ”valtaisat” teot kotimaan politiikassa, teollisuuden jakamat vaalirahat ja paljon muuta.

Politiikan korjaussarjalaisia Timo Haapalaa ja Juha Ristamäkeä puhuttavat tällä kertaa muun muassa Jutta Urpilaisen yhä jatkuva alamäki. Migreenikin vaivaa, eikä Äänekosken jätti-investointia sokea Reettakaan usko demarien ansioksi.

Pääministerisuosikki Alexander Stubbin kotimaan ansiot voitiin käsitellä nopeasti: ne ovat kaksi poliittista virkanimitystä.

Eurovaalirahojen jaossa Stubb sen sijaan porskuttaa: teollisuus tukee erityisesti häntä ja keskustalaisista Olli Rehniä. Korjaussarjalaisten tietojen mukaan maakunnissa muhii isäksi uusi liikemiesten rahasoppa, josta jaolle pyrkivät kaikki.

Politiikan korjaussarjassa fundeerataan tälläkin kertaa myös paljon muuta. 

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Haapala ja Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Timo Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Juha Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö.

Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.