Mainos

Politiikan korjaussarja: Tässä uusi ministerilista!

Kesälomilta palanneessa Politiikan korjaussarjassa tänään muun muassa tätä:

Politiikan jättiläinen Paavo ”Voiko vitutukseen kuolla” Väyrynen yrittää uutta vallankaappausta keskustan puoluevaltuuston kautta. Vallankumous alkoi EU:n maksaman lohikeiton ryystämisellä. Ministeriä Väyrysestä ei tule, mutta kerromme, keistä tulee.  

Kansa kohahti, kun kansanedustaja Sirkka-Liisa ”Väärä vala” Anttila (kesk.) käynnisti Twitter-hyökkäyksen pääministeri Alexander ”Kolme pointtia” Stubbia (kok.) vastaan. 

Gallup-noususta yhä haaveileva SDP ei sen sijaan ole hyökännyt minnekään. Mikael ”Puolueen entinen toivo” Jungner sentään paljastaa seikkoja, jotka ovat kovin kiusallisia demarien uudelle puheenjohtajalle Antti ”Äijäfeministi” Rinteelle.

Lisäksi väitetään, että julkkis-Tuksun tukkaan ilmestyi Paavo ”Kosovans' murderers" Arhinmäen (vas.) naama. 

Nämä ja paljon muuta politiikan saralta: Katso korjaussarja! 

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla. 

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.