Mainos

Politiikan korjaussarja: Rahat on loppu, otetaan snapsit!

Politiikan korjaussarjassa tällä kertaa:

Hallitus piilottelee kassakaapissaan Talvivaaran pelastussuunnitelmaa. Korjaussarjan tietojen mukaan rahat on loppu ja suunnitelma kuin SKOP:n aikoinaan.

Nyt vain odotellaan, että eduskuntaan paluuta tekevä Kauko Juhantalo nimitetään teollisuusministeriksi. Sitten vain koplaillaan valtion ja omat velat keskenään ja lähetetään lasku veronmaksajille.

Persujen Timo Soini ei paljon maallisen talousneuvoston opeista piittaa, hän johtaisi maata taivaallisen katolisin talousopein. Siinä ei pelkkä vyön kiristäminen riitä, vaan kansa saa opetella piikkivyön vapauttavaan vaikutukseen. Banjoa taustalla soittaa maineikas Opus Dei.

Pääministeri Rolexanteri I aikoo ilmeisesti perustaa uudelleen Kalmarin unionin. Hovin neuvonantajaksi on jo kutsuttu Ruotsista herra Anders Borg. Korjaussarjan arvion mukaan Ruotsista tarvitaan apuun enemmänkin viisaita, koska hallituksen keskeiset hankkeet ovat menossa vahvasti persuuksilleen.

Vaikka rahat onkin loppu, on hienoa, että tarjottavaa riittää vielä Arkadianmäellä. Tänään on legendaariset nahkiaisbileet! Ai niin, teitä ei oltu kutsuttu, valitamme.

Tämä ynnä paljon muuta Politiikan korjaussarjassa. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.