Mainos

Politiikan korjaussarja: Poliisi pitää Stubbin hallituksen pystyssä

Politiikan korjaussarjassa tällä kertaa: nyt jännitetään, kaataako pääministeri Rolexanteri I itse oman hallituksensa.

Pääministerillä tulee nimittäin niin kova kiire perjantaina edustustilaisuudesta luottamusäänestykseen, että vain liikennepoliisi voi enää pelastaa Alexander Stubbin (kok.) hallituksen.

Kepulainen teollisuusunelma Talvivaara kaatui sitten veronmaksajien syliin. Me kaikki saammekin osallistua kaivostoiminnan jatkon tukemiseen – Korjaussarjan tietojen mukaan nyt alkajaisiksi noin miljardilla eurolla.

Kepulaisten bisnekset ovat muutenkin mallillaan, vaaleihinkin puolue aikoo mennä ottamalla förskottia puoluetuista ja lähipiirin lomabisneksetkin takkuavat.

Korjaussarja onnittelee Etelärannan uutta kokoomussatraappi Ilkka Oksalaa. Oksalan ansioksi lasketaan, että hän onnekseen aikanaan epäonnistui loppuvaiheissa houkuttelemaan Mikael Jungnerin (sd.) kokkareihin.

Tämä ja paljon muuta Politiikan korjaussarjassa. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.